"Het evenement krijgt elk jaar groter en het feit dat we in staat bent om te verleiden dit kaliber van de spreker is het bewijs van onze snelle groei." Voor meer informatie over LAC, kunt u terecht op: https://www.igbaffiliate.com/events/london-affiliate-conference Voor meer informatie, neem contact op met: Vierkant in de Lucht Communicatie David Bartram +44 (0) 20 3586 1978 [email protected] Over iGB Affiliate iGB Affiliate is het affiliate-gericht naar het merk van de iGaming Business. Voor exploitanten, conferenties zijn van vitaal belang voor de groei van hun affiliate networks.iGB Affiliate ook biedt de gratis iGB Affiliate magazine online texas holdem new jersey.

Met hoge kwaliteit content en sterke digitale en gedrukte achterban, het blijft het enige magazine in de affiliate industrie. Januari 29, 2018 (Londen) – iGB Affiliate, de meest gerespecteerde aanbieder van informatie voor de igaming affiliate markt, heeft onthuld haar line-up van sprekers met een host van de toonaangevende namen op het adres afgevaardigden het bijwonen van de 2018 London Affiliate Conferentie. Het organiseert de drie grootste affiliate gebeurtenissen in de industrie – LAC, AAC en BAC – evenals de Scandinavische Affiliate Conferentie beste gratis poker equity calculator. De affiliate conferenties zijn de enige plek waar je kunt netwerken met grote volumes van affiliates in een keer beste gratis poker apps met vrienden. Het evenement, dat plaatsvindt in het ExCeL London uit de 7e-10e februari, is naar verwachting boven de 5000 afgevaardigden, 3.500 van die partners, waardoor het de grootste in de geschiedenis. "De lessen van onze deelnemers kunnen leren van deze experts uit de industrie zal echt een verschil maken en kunnen ze in de praktijk te brengen zodra ze terug zijn van de conferentie.
De conferenties bieden het platform voor affiliates om te leren van de industrie is het beste tijdens de conferentie schema ' s, en voldoen aan de affiliate managers van grote en stijgende operators zowel op de beursvloer en tijdens de drukbezochte netwerkbijeenkomsten beste gratis poker bankroll app.