Cherry, de zweedse gaming bedrijf, heeft klasse B-aandelen goedgekeurd voor een notering op NASDAQ Stockholm best online poker site with friends. Het bedrijf werd opgericht in 1963, maar het is pas de laatste jaren dat de Cherry heeft gezien een aantal van de meest snelle groei in de gaming industrie. Succesvolle partnerschappen en een steeds groeiende online markt in Scandinavië heeft geholpen Cherry zich te vestigen op het internationale toneel best online poker sites 2021.
In het bedrijf Q2 rapport Anders Holmgren, CEO van Cherry AB uitgelegd: "Kers toonde een sterke groei in het tweede kwartaal en omzet steeg met 179% tot SEK 536m, waarvan 37% organische groei hoe te annuleren levering slot tesco. We blijven groeien en het neerzetten van een goede winstgevendheid.
De EBITDA steeg met 524% tot 93 MSEK en de EBITDA-marge was met 17,3%."NASDAQ Stockholm bij de vermelding van het comité goedgekeurd beweging die de aandelen van de vennootschap worden verhandeld in de Mid-Cap segment hoe te annuleren casino zelf-uitsluiting singapore. Geen nieuwe aandelen worden uitgegeven en de huidige ticker van CHER B zal hetzelfde blijven. Holmgren onlangs ook besproken de lijst toe te voegen: "Cherry is een winstgevende en snel groeiende gaming bedrijf over de gehele waardeketen, van technologie naar de consument.
De notering op NASDAQ Stockholm zal ons voorzien van een verhoogde blootstelling aan de zweedse en de internationale kapitaalmarkten."De lijst is nog onderworpen aan de goedkeuring van de zweedse Autoriteit voor Financieel Toezicht, maar het is onwaarschijnlijk dat er tegenslagen als het bedrijf wordt verwacht om te beginnen met de handel op woensdag 18 oktober 2017..