"Met meer dan 16 succesvolle jaren in de industrie, BetEagle.ag biedt een soepele, probleemloze spelervaring, dat is gewoon van wereldklasse," de site verkondigt originele leuke workshop slot machine. De familie wordt gerund door kleinere groepen, soms aangeduid als "de bemanning," elk geleid door een "capo" en die van "soldaten" en "medewerkers." BetEagle was een gok site, zogenaamd onder licentie in Costa Rica, dat geƫxploiteerd op lokaal niveau in het Noorden van New Jersey, als een "prijs-per-hoofd' site afkomst van het woord poker.

BetEagle eigenaar Joseph Graziano en zijn werknemer Dominick Barone worden elk belast met een telling van afpersing samenzwering besteld en tot het verlies van $1 miljoen en $100.000 voor de rechter, respectievelijk. Eerder in de week, Mark Sanzo, Robert Scerbo, en William Bruder ook pleitte schuldig aan dezelfde lading de originele liberty bell gokkast.
De Genovese misdaad familie is de meest krachtige van de "Vijf Gezinnen" die werken georganiseerde criminaliteit in New York City. Ironisch genoeg, in een New York Times artikel van 2012, dat zag er op het fenomeen van de "prijs per kop" wedden op sport, websites uitgeroepen tot dergelijke websites trekken een steeds meer divers klantenbestand, met de demografie veel verder dan het stereotype beeld van de mob-aangesloten bookie." En vreemd genoeg, terwijl de BetEagle.com het domein is afgesloten, BetEagle.ag lijkt nog steeds in werking zijn hp omen obelisk m 2 slot.