#8220;ik denk dat we er veel vertrouwen in. In werkelijkheid, hebben we, gelukkig, al ga je op de goede weg," zei Mevrouw Ho op maandag.

Ze verwees naar de inspanningen van Macau casino operators in termen van de ontwikkeling van de stad niet-gaming toeristische aanbod.s Ho sprak in de marge van een persconferentie over de Mondiale Toerisme Economie Forum in 2018 zal worden gehouden in Macau later deze maand poker jest sztuk wielki szu. Het jaarlijkse evenement wordt ondersteund door de regering van Macau en Ms Ho helpt bij het organiseren van de bijeenkomst.s Ho toegevoegd: "Het is al opmerkelijk dat de afgelopen tien jaar de centrale regering wilde de [voor ons] in Macau transformeren we onszelf in niet alleen [een plaats] gezien als een gaming bestemming.. torneio poker geen sheraton.

ik geloof dat we allemaal gedaan hebben een zeer goede baan in een demonstratie van onze mogelijkheden." mbrose Dus Shu Fai, chief executive van rivaal operator SJM Holdings Ltd, vermeld in juni dat zijn bedrijf was geïnteresseerd in een verlenging van twee jaar voor de Macau gaming concessie voorafgaand aan de geplande vervaldag in 2020. MGM China-Macau gaming vergunning technisch is het gevolg van een sub-concessie een spin-off van de rechten van SJM Holdings.s Ho toegevoegd: "ik hoop dat we uiteindelijk, alle in principe Amerikaanse operators in staat zou zijn om opnieuw aantonen dat hebben we eigenlijk gebruikt als een lokale organisatie hier." torneio de poker em são paulo hoje. S.-op basis van MGM Resorts International is het moederbedrijf van de MGM China. torneio de poker em vitoria es.