Een aantal van onze ValueChecker filialen hebben gevraagd ons oordeel over alle soorten van sport wedden affiliate zaken, dus wat we willen doen, is het aandeel veel van de statistieken en de gegevens, dingen die zijn en nog niet werkt voor ons en open het allemaal voor enige discussie, zodat we elkaar kunnen helpen te verbeteren. Het is degenen die gebruik hebben gemaakt van filialen puur om te bouwen overname nummers, ongeacht wat deze rekeningen zijn de moeite waard, die logischerwijze niet zien van grote waarde te zijn vanuit het affiliate kanaal als geheel.

Becky: Welke andere iGaming sites make-up van uw affiliate-portefeuille?Richard: ValueChecker affiliates is een instrument dat we hebben gebouwd voor webmasters om hen toe te voegen live odds om hun sites. Wij zijn voortdurend verbeteren van de waarde die we bieden aan onze leden, terwijl ook het werken met onze bookmaker partners aan het verbeteren van de waarde die wij kunnen leveren voor hen qt slot meerdere keren.

iGaming affiliate Richard Moffat is een deel van de industrie sinds 2002 en is een van de beter bekende op de UK gericht sportsbook gelieerde bedrijven in de business metal gear survive pay for save slots. Becky: Wat doet de Invendium familie hebben hun mouw voor 2011? Richard: We hebben een aantal echt spannende plannen, maar sorry ik kan je niet vertellen over hen nog niet!Tegelijkertijd willen we ervoor zorgen dat we steeds de juiste basics metal gear survive save slot. Zo zullen we bespreken een aantal van de meer controversiƫle onderwerpen, maar hopelijk zonder verstoring van te veel mensen metal furnace filter slot cover. Richard is de Operators Manager van Online Wedden Gids (OLBG), een voetbal en paardenrennen liefhebber, een blogger, een schrijver, een man en vader, en een hel van een entertainer.