De goedkeuring kwam over de bezwaren van de volkspartij, die meedogenloos verzet zich tegen de oprichting van een nationaal gaming waakhond is de red hot poker plant giftig. Op het moment, 888 woordvoerders hadden hun best gedaan om de klap te verzachten door erop te wijzen dat de Heffing zou blijven onderdeel van 888 raad van bestuur voor ten minste de komende zes maanden. werken online games illegaal vanuit het hoofdkantoor in Gibraltar, geen belasting betalen in Spanje, niet het genereren van rijkdom of de werkgelegenheid aan en zijn niet onderworpen aan enige controle." Goh, jongens...

Hoewel niet alle van de 200-tal amendementen worden verwacht om te overleven in de wetgeving van de reis door de Senaat en de Europese Commissie is van mening dat sport team sponsoring vergt een overgangsperiode ", zodat de bedrijven kunnen regelen hun status en sponsoring." Als op cue, het spaanse Grupo Codere heeft gemaakt goed op de bedreigingen door klaagt wedden outfit bwin en football club Real Madrid in de Rechtbank van oneerlijke concurrentie hoe om te weten of een slot machine is hot. Lijkt het Wink deal bevatte een clausule dat als Levy verdween 888 raad van bestuur, het uitstaande saldo van de betaling zou komen volledig verschuldigd hoe weet ik of een online casino is legitiem. Stoppen met schreeuwen tegen de Oostenrijkers,, wil je?Ze had iets van een zware week hoe om te weten of een slot machine zal betalen.
Of ze kunnen blijven Levy rond voor wat belooft te worden een aantal serieus lastige vergaderingen van de raad best online poker sites spain.