Hoewel Suen ' s mogen advocaten hebben besloten technologie is de meest effectieve manier om indruk te maken op de jury, Gluurt zei, "Die niet tot een noodzakelijk kosten wanneer dezelfde vorm van presentatie kan op de ouderwetse manier" met behulp van ezels en stapels papier in plaats van grote Tv-schermen en harde schijven witcher 2 loc muinne poker.
Peek zei dat Suen had verbreed dit artikel onherkenbaar om items noch redelijk, noch noodzakelijk, zoals $458,000 voor de graphics of $133,000 voor een proef technicus voor het beheren van elektronisch bewijs in de rechtbank witcher 2 loc muinne dice poker. Maar Clark County District Judge Rob Blote vraag of de kosten moet worden ingesteld in een grotere context, met name hoe lang het proces vond en hoe veel geld op het spel stond. Hij heeft ook gepleit voor nul uit andere lasten, van € 1.100 in "telecopies" $75000 in de reis-en verblijfkosten voor out-of-town advocaten tijdens de proef $105.000 in online juridische kosten voor onderzoek, die hij zei waren niet gespecificeerd.
is op zoek naar de slash 90 procent van de proef zijn van declaraties door de voormalige adviseur Richard Suen witcher 2 hoeveel mutageen slots. Na een twee uur horen dat het niet is voltooid, wordt de zaak komen weer op Sept pop slots gratis munten.