Er was ook een aanlegplaats voor Darryll Vis die won zijn zetel na het winnen van de WSOPC West Palm Beach Main Event voor $173,189 eerder in het jaar witcher 3 wijzig de verbruiksartikelen slot. De timing was perfect geluid witcher 3 extra mutageen slots.
Vis eindigde als derde, en hoewel hij zal teleurgesteld zijn niet te vangen van de gouden, hij moet blij zijn met 2015 de afstand die zijn beste sinds 2011. In een week waarin de vrouwenhaat besmet poker als een rotte tand, Loni Harwood reed in harrah ' s Cherokee, North Carolina en haalde 2015 World Series of Poker (WSOP) Nationale Kampioenschappen met chirurgische precisie.
Het was een geweldige prestatie van Harwood, die pakte de chiplead aan het einde van Dag 2 en alleen afzag van het kort in de richting van het einde van het evenement, voordat de dieven het weer terug witcher 3 extra mogelijkheid slots. Loni Harwood – $341,599 2e hoeveel decks heeft een casino gebruik in blackjack. Vincent Moscati – $83,716 6e hoeveel decks gebruik je voor poker. Andere opvallende spelers opgenomen Seth Berger (8e), Ari Engel (13e) en de regerend kampioen Dominik Nitsche (15e) hoeveel decks heeft een blackjack van de dealer te gebruiken.