Raad Voorzitter Phil Mendelson ontslagen zijn de zorgen over eventuele conflicten, zeggen de onderaannemers werden gekozen door Intralot naar eigen inzicht en de Wijk heeft geen relatie met ze en kan ze te verwijderen uit de overeenkomst beste machine op pop slots. In eerste instantie, leek Evans, een 28-jarige raadslid momenteel in een federaal onderzoek voor ethiek beschuldigingen, zou blijven in dat vlek, ook nadat het lichaam in een impasse verkeert op een maatregel om hem te verwijderen uit alle opdrachten. Tegenstanders van de maatregel aangehaald tegenstrijdig belang betreft tussen de Wethouder Jack Evans en tal van onderaannemers Intralot heeft geselecteerd om te helpen bij de uitvoering van de overeenkomst beste lucky charm voor gokken.
Maar hij weigerde en gooide de zevende positieve stem beste lage inzetten. "Eerst werden we verteld dat het absoluut noodzakelijk was dat we met haast, omdat Maryland en Virginia waren gaan springen op ons, maar we weten nu dat dat niet het geval," zei Councilwoman Maria Cheh.
Intralot, die ook beheert de DC Loterij, ontvangt tot $215 miljoen, volgens de resolutie. Echter, kort nadat die stemming, de raad stemde op te heffen van de commissie casino uk. "Er is geen vraag.. hoe om te wedden op poker voor beginners. Een aantal leden van de raad gevraagd Evans te recuse zich van stemming, omdat die banden.