Malta gaming control board, de Malta Gaming Authority, heeft opgenomen in een Memorandum of Understanding (MoU) met de zweedse Gokken Autoriteit (Spelinspektionen), zodat de samenwerking kan worden verbeterd tussen de twee instanties. Dit is het begin van een brede en lange-termijn samenwerking, en ons plan is om te starten bijbehorende samenwerkingen met meer gokken overheden in Europa", aldus Rosenberg.

De reden voor de MoU is dus dat in de buurt kan de communicatie worden gehouden tussen de twee autoriteiten, en dat belangrijke informatie, met inbegrip van zaken van het beleid die van invloed zijn op zowel de overheid worden gedeeld. "het begin van een brede en langdurige samenwerking", Opgericht in 2001, MGA is de gaming control board van de archipel, die is gelegen in de Middellandse zee tussen Siciliƫ en de Noord-Afrikaanse kust, en als zodanig reguleert de meeste vormen van gokken zijn op haar grondgebied, met inbegrip van de land-based en online gokken diensten en zowel voor CHRISTUS en B2B-diensten royal panda casino india review. Operationele ondersteuning: De twee gaming kantoren hebben verder afgesproken om te bieden aan een ander, op een continue basis, de best mogelijke operationele bijstand in overeenstemming met hun respectieve wettelijke procedures en beleid cerveza poker lata x24 exito. Ondertussen, de zweedse Gokken Autoriteit is verantwoordelijk voor het waarborgen van de rechtmatigheid, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de Scandinavische land gaming en gambling markt cerveza poker lata x24 makro. De nieuwe licentie-systeem in werking trad op 1 januari 2019, en alleen bedrijven die een licentie hebben verkregen, zal worden toegestaan om het gedrag van de kansspelen in het Scandinavische land. cerveza poker lata x24 prijs.
We staan te popelen om te beginnen met dit wederzijds voordelige reis met onze zweedse tegenhanger," legde Farrugia. Nieuw-gereglementeerde markt: Op 7 juni dit jaar, de nieuwe Gambling Act (SFS 2018:1138) werd goedgekeurd door de Riksdag (het zweedse Parlement), dat geeft Zweden een nieuwe, re-gereguleerde markt voor kansspelen. "Veel van de bedrijven die het hebben ontvangen van een zweedse licentie hebben ook technische apparatuur en een licentie in Malta." "Door het openen van de communicatie tussen de autoriteiten, worden we sterker in onze raad van activiteiten. Volgens het officiƫle persbericht...