Werken met 20th Century Fox Consumer Products, Net Entertainment heeft geopenbaard dat hun nieuwste blockbuster slot titel Planet of the Apes beste site poker freeroll.
Verspreid over de generaties, de Planet of the Apes-film-serie is enorm populair en heeft de tand van de tijd, voor het eerst gemaakt vijftig jaar geleden. NetEnt is enthousiast om nu de kans te nemen van de nieuwste franchise films in hun nieuwe video slot release, waaronder beelden van Rise of the Planet of the Apes en Dawn of the Planet of the Apes beste poker site forum. De nieuwe Planet of the Apes slot game heeft speeltuinen voor zowel Stijgen en Dageraad, in een 5 rollen, 3 rijen, 20 pay line-formaat. De spelers hebben de mogelijkheid om ervaring op zowel films in één spel. Tijdens het spel zullen de spelers in staat om geld te verdienen Gratis Spins, scattersymbolen, Wilde wissels, Scatters en een Stacked Wild feature. Een werkelijk unieke ervaring wacht op spelers als de Dubbele functie van het spel combineert de inhoud van elke film voor spannende spel te spelen beste poker site gratis. NetEnt Chief Product Officer, Simon Hammon, commentaar op het nieuwe spel door te stellen dat de Planeet van de Apen franchise is een van de meest populaire ooit gemaakt en het bedrijf is ervan overtuigd dat de spelers uit de hele wereld zal de nieuwe titel zo spannend en meeslepend als de films. Hammon stelde verder: "De waarde voor een operator met deze 50-jaar-serie van films is het trouwe publiek dat zich uitstrekt over generaties-wat betekent dat het het potentieel heeft om aan te trekken een breed scala aan spelers." Sinds 1996, NetEnt is een pionier in de gaming-industrie, het creëren van spannende online casino games via hun cutting-edge platform final fantasy 7 david © copyright ... sith slots.

De nieuwe Planet of the Apes titel, is nog een voorbeeld van de kwaliteit van de inhoud van de digitale entertainment bedrijf biedt. final fantasy 7 verbonden materia slots.