Chung verklaard dat voor zover hij weet het Cali-Groep heeft besloten om twee van hun VIP-kamers in Macau de grootste poker toernooien in frankrijk. Kwok ook van mening dat extra VIP-kamers zal sluiten in Macau de beste poker speler. De groep zal doorgaan activiteiten in Macau, maar zal ook het verplaatsen hun activiteiten naar de Filippijnen.

Volgens informatie van Agbrief, de VIP-gaming kamers van de Stad van de Dromen en de Grand Lisboa werden gesloten op 31 januari. In principe is het afsluiten van een dergelijke VIP-kamers zal afhankelijk zijn van hoe ze omgaan met hun financiën.. Een aantal VIP-kamers hebben zien hun bezoekersaantallen afnemen, met de nummers niet in staat om de ondersteuning van de operaties de grootste poker toernooi ter wereld. Hij vergeleek de snoepreisje activiteiten aan de naschokken van een aardbeving. Medewerkers van het Cali-Groep VIP-kamers verplaatst naar de Filippijnen kamers te blijven werkzaam fastpay casino promo codes 2021. De groep is nu op zoek naar de verschuiving van middelen naar een ander gebied, in de Filippijnen, nu het sluiten van twee van de vier VIP-kamers.

Kwok ook het gevoel dat de VIP-ruimtes van een grotere schaal kunnen hebben de meeste moeite mee hebben wanneer het gaat om aanpassing aan de daling in het aantal bezoekers. De VIP-kamers op de MGM Macau en de Galaxy Macau zal open blijven.