Canadese online en land-based gaming bedrijf, Amaya Gaming, hebben onlangs aangekondigd dat ze hebben ten slotte schetste een overeenkomst met Isai Scheinberg en zijn zoon Mark over de 197.7 miljoen uitgestelde betalingen die ze te danken hebben aan de familie.

De deal was bereikt net in de tijd vóór 1 februari – de datum instellen voor alle overige betalingen die voortvloeien uit de verkoop van Rational Group LTD top gratis spins no deposit slots. De Scheinbergs waren de oprichters van het populaire Poker en gokken platforms PokerStars en Full Tilt Poker, die werden geregistreerd onder hun Rationele Bedrijf van de Groep. De vennootschap en de met haar twee belangrijkste platforms verkocht in 2014 aan Amaya, die bereid zijn te betalen voor een totaal van $4,9 miljard voor de aankoop top gokken stad in de wereld. Volgens de overeenkomst, Amaya betaald $4,5 miljard euro vooraf te betalen, terwijl de rest ($400 miljoen) was overeengekomen, te worden voldaan uiterlijk op 1 februari 2017.

Twee maanden geleden, Amaya aangekondigd dat ze had ongeveer de helft van het verschuldigde geld in kas, terwijl ze gezien de andere mogelijkheden om te verzamelen de rest. Volgens hun laatste persbericht, de resterende schuld was onlangs overeengekomen te worden betaald uit van onbeperkte middelen van de onderneming en de inkomsten uit de activiteiten top gratis online poker sites. De overeenkomst te bereiken, de Scheinbergs moest eens niet af te dwingen van hun wettelijk recht om kracht Amaya te betalen uit de schuld via "commercieel redelijke inspanningen" dat zou hebben betrokken de afgifte van het eigen vermogen. In een heen en weergaande beweging, Amaya heeft ingestemd met het betalen van drie maanden ter waarde van late betaling vooraf op februari 1, niet-restitueerbare, evenals alle andere kosten dienen zij niet tot eer van de verplichting. De new deal is een van de weinige positieve nieuws voor Amaya onlangs, die had een vrij slecht jaar waarin hun voormalige CEO Baazov werd belast met het delen van handel met voorkennis geheimen van zijn broer en gedwongen om ontslag te nemen, dus buiten de schaduw van het succes van de overname. phil galfond online poker site.