ZYNGA ' S Q1 ALLEMAAL EEN KWESTIE VAN PERSPECTIEF Zynga heeft de K1 report card op woensdag, waarin de omzet van $168m, omlaag 36% jaar-op-jaar. Zynga Poker boekingen roos op een repeterende basis, de eerste stijging in zeven kwartalen. Het was echter een stijging van 10% achter elkaar, wat suggereert Mattrick 's inspanningen om de pomp uit het water van de USS Zynga' s lower decks kunnen worden met enige effect. Pincus werkzaam was als chief product officer, maar nu zal de rol aannemen van niet-uitvoerend voorzitter betekenis van poker night in het hindi. Boekingen vertegenwoordigen de gebruikers real-money-in-game-aankopen, kwam tot $161mln, omlaag bijna 30% jaar-op-jaar betekenis van poker in het urdu.

Op zoek naar die nummers achter elkaar, DAUs steeg met 7%, MAUs is met 10% gestegen, MUU ' s steeg met 8% en MUPs 5%. Zynga is het projecteren van een verlies van rond de $70m in Q2 hoe te gebruiken ram-geheugen slots.

Gemiddelde boekingen per dag gemiddelde gebruiker steeg met 28% naar $0.063, dat zou fantastisch zijn, ware het niet voor de dagelijkse active users (DAU) daling van 46% naar 28m. en niet mezelf zeer hoge cijfers als een CEO van een groot bedrijf." Pincus toezicht gehouden op het bedrijf van zijn startup dagen tot het nemen van het publiek in December 2011, dan keek als Zynga aandelen verloren 80% van hun waarde binnen zes maanden. Monthly active users (MAU) daalde van 51% naar 123m, maandelijkse unieke gebruikers (MUU) daalde van 43% naar 86m en maandelijkse unieke betalers (MUP) daalde van 44% tot 1,4 m hoe te gebruiken roulette in een zin.