Meciaz nu terug naar de kooi op zoek naar de overwinning, maar zal moeten gaan door middel Hisyam Samsudin om succes te claimen.

24-jarige Adrian Matheis van Jakarta, Indonesië, is een martial arts kunstenaar die concurreren in EEN Kampioenschap van de getalenteerde strawweight divisie texas holdem verscheidenheid crossword clue. Met een voorliefde voor het vastgrijpen, drie van Sunoto zes overwinningen komen door indiening. Doliguez is ook een voormalige professionele bokser met meer dan 40 pro bouts. Zijn volgende aanval zal worden tegen een collega voormalige titel mededinger in Yago Bryan. In het main event, voormalig EEN Vlieggewicht Kampioen van de Wereld Kairat Akhmetov van Kazachstan neemt Geje "Zwaartekracht" Eustaquio van de Filippijnen texas holdem valeur des mains. Samsudin de volgende opdracht is tegen Jeremy Meciaz monster hunter wereld ontgrendelen tweede mantel slot.
Sim-Bunsrun is een 24-jarige KWC 3 Vlieggewicht Toernooi Kampioen is momenteel actief in EEN Kampioenschap van de gestapelde flyweight-divisie. Hij heeft bewezen zijn karate meesterschap in wedstrijden over de hele wereld, maar de eerste twee keer de Filippijnse Nationale Kyokushin Karate Kampioen is vastbesloten om volledig showcase van zijn potentieel in EEN Kampioenschap.
Japanse zwaargewicht Hideki "Shrek" Sekine het bezit van een professionele record van zeven overwinningen en één verliespartij monster hunter wereld upgrade decoratie slots. De 32-jarige is bekend als een agressieve concurrent die never back down van een uitdaging monster hunter derde wereld boerderij slot.