"We zijn enthousiast om toe te voegen aan één van Engeland' s meest historische teams, West Ham United, naar onze lijst van clubs in samenwerking met Mondogoal," Mondogoal CEO & Oprichter Shergul Arshad zei in een verklaring wat is een slow roll in poker. "Dat is de reden waarom deze samenwerking is niet alleen van belang voor het RTÉ en Boylesports, maar voor de toekomst van de Ierse race.
De integratie van West Ham draagt bij aan een groeiende lijst van de top-tier teams die hebben samengewerkt met Mondogoal, waaronder Manchester City, Liverpool en AS Roma slot nokia-telefoons prijslijst. "West Ham is gemaakt van de echte Mondogoal ervaring en is enthousiast om dit aan haar fans op een manier die wij denken creatief en baanbrekend." Mondogoal is de dagelijkse fantasy voetbal equivalent van de site als FanDuel en DraftKings, die instaat voor de dagelijkse fantasy football, basketbal en hockey games. Engelse Premier League-club West Ham United heeft een contract getekend met de dagelijkse fantasy voetbal site Mondogoal als onderdeel van de voormalige eerste uitstapje in de wereld van de fantasy sports. "We hebben al sponsor veel van Ierland' s meest significante racing armaturen, maar om verder te gaan om succesvol te zijn deze armaturen moeten profiteren van de uitzendtijd," Boylesports CEO John Boyle zei. Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre slot no deposit bonus codes. In andere sponsoring nieuws, Ierland ' s grootste onafhankelijke bookmaker heeft de ondertekening van een partnerovereenkomst met netwerk RTE Sport-sponsor van de dekking van de paardenrennen, verspreid over verschillende media, waaronder TV, radio en online slot no deposit bonus 2021.

In aanvulling op deze nieuwe samenwerking, Boylesports al heeft de sponsoring met de Ierse Grand National en de Boylesports Ierse Greyhound Derby.