De ACT (Australian Capital Territory) Overheid heeft een nieuwe raad van advies die u zullen helpen verminderen gokken schade en de ondersteuning van een langdurige en duurzame gemeenschap club sector in de regio. Volgens de verklaring, "de raad is samengesteld uit vertegenwoordigers van de gemeenschap clubs, organisaties werken aan het verminderen van het gokken schade, en unie belanghebbenden texas holdem burn en sla.
De Voorzitter van de WET Gemeenschap Clubs Ministeriële Raad van Advies zal worden Shane Rattenbury, Minister voor Gaming texas holdem te verbranden en draai regels. Hij zal werken aan de uitvoering gokken harm reduction initiatieven. Hij zal er ook voor zorgen gemeenschap clubs blijven duurzaam voor de lange termijn en de "hubs bieden voor de gemeenschap verbinding". De raad is samengesteld uit specialisten met uiteenlopende ervaring, maar die zal zich richten op initiatieven die werden geïntroduceerd in de Parlementaire en de Betreffende Overeenkomst. Deze initiatieven zijn het verminderen van gaming machine vergunningen te 3500, de invoering van AU$5 (€3.89) inzet limieten en $100 laad-up grenzen voor gaming machines en het versterken van de zelf-uitsluiting regeling."Het HANDELEN van de Overheid erkent dat de gemeenschap clubs spelen een essentiële rol in het sociale leven van veel Canberrans, als ontmoetingsplaats en als sponsor van de communautaire gebeurtenissen," zei Rattenbury.
"We willen ervoor zorgen clubs blijven om de gemeenschap te ondersteunen terwijl de invoering en het strikt handhaven van maatregelen om verdere schade beperken van gaming."Hij merkte op dat elke club heeft zijn eigen ledenbestand en unieke doelen, en steun zal moeten worden afgestemd op de individuele behoeften texas holdem buffalo wild wings. De eerste vergadering van de raad vindt plaats op 26 Mei wanneer zijn ocado kerst levering slots uitgebracht.
De President van ClubsACT, Secretaris van de United Workers Union en CEO van de WET Gokken en Racing Commissie zijn onder de leden van de raad. wanneer zijn nyc casino opening.