Zweedse dagelijks fantasy sport en zwembad wedden technologies provider Scout Gaming Group AB heeft aangekondigd dat het zal nu in staat zijn om haar producten en diensten aan ondernemers in het Verenigd Koninkrijk na het ontvangen van een business-to-business licentie van de natie Gokken Commissie regulator. Uitbreiding van de vorige vergunning: De Stockholm-hoofdkantoor innovator heeft een externe merken een aanpasbare en flexibele netwerk-gebaseerd dagelijks fantasy sports oplossing en gebruikt een officiële dinsdag persbericht voor detail van de licentie is een uitbreiding van de business-to-consumer toestemming het reeds in het bezit van de kansspelcommissie.
Innovator 'blij' met licentie: Andreas Ternstrom, Chief Executive Officer voor Scout Gaming Group AB, verklaarde dat zijn bedrijf het dagelijks fantasy sports-oplossing ondersteunt de meeste sporten en competities en gebruikt een geavanceerd in-house statistieken systeem om spelers te voorzien van een schat aan real-time informatie poker sites beschikbaar in australië. Ternstrom de verklaring te lezen... "We zijn verheugd om bekroond met een business-to-business licentie van de kansspelcommissie, zodat we nog een andere gereglementeerde markt met een groot potentieel kiwami 2 1000 chips poker.
Scout Gaming Group AB is een erkend leider in business-to-business oplossingen voor fantasy sport en zwembad wedden kitty glitter slot machine locatie. Tot op heden hebben wij ondertekend twaalf licentie-overeenkomsten met operators, die met de bestaande activiteiten in het Verenigd Koninkrijk waar ze nu kunnen introduceren onze diensten." Een drukke herfst: Scout Gaming Group AB verklaard dat zij heeft ongeveer 70 medewerkers, verspreid over kantoren in Zweden, Malta, Noorwegen, oostenrijk en Oekraïne, terwijl vorige maand zag het invoeren van de ontluikende Amerikaanse sportweddenschappen markt via een partnerschap met Las Vegas-gebaseerde tegenhanger Gegeven Gaming.
Dit ging vooraf aan een 'follow-up agreement' getekend met de noorse publieke radio-en televisie-omroep NRK dat te betrekken bij het blijven aanbieden van de door de staat gecontroleerde entiteit, met een free-play platform targeting op wintersport. kitty glitter slot machine jackpot.