Jones wordt verdacht van het stelen van een $37,000 Audemars Piguet Royal Oak horloge van een man op Feb. Autoriteiten hebben bevestigd dat ze had een leeuw tattoo op haar been.
In de februari-incident, het resort heeft een security officers belde de politie als gast van het hotel zei dat hij eventueel had gedrogeerd, volgens een arrestatie rapport geciteerd in de krant leren hoe om poker te spelen gemakkelijk. De man vertelde de politie sex was nog nooit besproken leren hoe om poker te spelen voor beginners. De man vertelde de politie "Rosa" had een tatoeage van een leeuw op haar dij. De volgende ochtend, zag hij zijn $37,000 horloge ontbreekt hoe om poker te leren spelen professional. Een vrouw, die door een leeuw tattoo op haar been werd geboekt in de gevangenis van deze week, beschuldigd van het stelen van dure horloges van mannen in hun Las Vegas Strip hotel kamers. Een man werd opgenomen in het ziekenhuis met drie steekwonden, maar aan het herstellen is. De incidenten werden verondersteld te zijn prostitutie-gerelateerde, de krant h1b visa slots in canada.

De man vertelde de politie dat hij dacht dat de vrouw zou kunnen hebben gedrogeerd hem. 21 in de Cosmopolitan of Las Vegas.