"Ik geloof het niet," zei voormalig Lt spooky gulch slot canyon wandeling.

Johnston zei ongeveer een keer per jaar krijgt hij een telefoontje van een bank waar sommige arme sap heeft net gestort in een $5.000 of 10.000 dollar bill in plaats van het aanbieden voor verkoop aan verzamelaars. Het was de grootste denominatie bankbiljet ooit uitgegeven voor het publiek, maar de overheid gestopt met afdrukken, het tijdens de tweede Wereldoorlog. Een $10.000 bill een keer gebruikt om te versieren de ingang van Binion ' s Horseshoe is de veiling voor. Met één dag te gaan, het bieden op deze laatste 10.000 dollar bill had al overtroffen een pre-veiling raming van $125.000 tot 175.000 dollar spooky gulch escalante slot canyons.

Lonnie Hammargren, waarvan de centrale vallei mansion kan nauwelijks bevatten al zijn opgebouwde artefacten dat is de beste bloem of poker. Bent u wanhopig op zoek naar een zeldzaam stuk van Las Vegas geschiedenis?Bent u bereid om veel meer te betalen dan de overheid zegt dat het de moeite waard?Bent u in geluk het is beter blackjack of poker.
Het was vooral uit de circulatie in 1969, toen de regering-Nixon afgesloten distributie van obligaties met een nominale waarde van $500 of meer dat is beter vol of poker. "Ze zijn wat wij noemen een 'trofee opmerking' in een verzameling te worden," zei Dustin Johnston, directeur van de munt verkoop voor Dallas op basis van Heritage Auctions.