Online gokken technologie leverancier van NYX Gaming Group heeft geïnkt een lange-termijn overeenkomst met de Nederlandse' nieuw gevormde nationale loterij operator foto roulette met google foto ' s.
Op maandag, NYX aangekondigd dat ze was geselecteerd als het nieuwe platform provider voor de Nederlandse Loterij, de entiteit gevormd afgelopen April via de fusie van De Lotto en de Nederlandse Staatloterij. De NYX Open Platform zal fungeren als een speler het management systeem, de afhandeling van alle loterijen en sportweddenschappen producten via retail en digitale kanalen. Nederlandse Loterij, dat bestaat uit merken als Staatsloterij, Lotto, Toto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day en Kraslote, zal ook profiteren van het gebruik van NYX Open Gaming Systeem, evenals een volledige ondersteuning en onderhoud foto roulette plant een foto.
In minder positief nieuws, drie nederlandse goede doelen loterijen zijn gedwongen om uit krantenadvertenties excuses aan sommige 450k klanten over wiens persoonlijke gegevens het was onbeschermd gelaten door een derde partij online kwetsbaarheid in de beveiliging. De BankGiro Loterij, Postcode Loterij en Vrinden Loterij zei een IT-specialist aangeduid als 'Ndvenull' had ontdekt dat OpenOfferete, de vennootschap belast met het versturen van brieven naar klanten waarschuwen dat hij of zij won een prijs in de loterij, had gefaald om te verwijderen van deze winnaars' persoonlijke details na acht dagen, als het bedrijf het contract bedongen. Het bedrijf het contract is inmiddels beëindigd en de servers zijn offline gehaald, maar de loterijen geschat dat hackers kunnen toegang tot de namen, adressen, telefoonnummers en e-mailadressen van ongeveer 450k klanten, terwijl een ongelukkige 900 klanten hadden ook hun bankgegevens blootgesteld waarom is het zo moeilijk om te stoppen met gokken. De loterijen hebben het opzetten van een meldpunt om te reageren op vragen van klanten met betrekking tot het incident, die heeft ook gemeld dat de Persoonlijke Gegevens Autoriteit, zoals vereist door de nederlandse wet.

Echter, de loterijen benadrukt dat op dit punt is er geen bewijs is dat de gegevens werd betreden door anderen dan de security bedrijf dat oorspronkelijk ontdekt de kwetsbaarheid waarom is het zo moeilijk om te winnen bij blackjack. Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre waarom is het zo moeilijk om een tesco levering slot.