Als onderdeel van de overeenkomst, Shaq zal helpen bij het creëren van originele content voor WynnBET en fungeren als een gast met media partners van de sport weddenschappen bedrijf. Het wordt een free-to-play-optie die aangeboden worden via de WynnBET app. Shaq gereageerd op de nieuwe deal met het bedrijf in een persbericht door te stellen: "ik hou van het werken met mijn vrienden op Wynn Resorts en ik ben zo opgewonden om WynnBET naar nieuwe hoogten vaak gestelde vragen voor een casino dealer. Op de top van dat alles, WynnBET heeft ook plannen voor de lancering van een nieuw spel gevormd naar de nieuwe ambassadeur met de titel ShaqPot. Net voor Shaq werd ondertekend, had het bedrijf heeft zich bezighoudt met drie andere voormalige professionele atleten. Het merk heeft betrekking op de specifieke media bedrijven zoals Minuut Media en Blauwe Draad Podcasts common interface (ci+ slot 1.3).

Bij Andere Ambassadeurs van het Merk, Wynn Resorts Limited is vrij druk ondertekening ambassadeur aanbiedingen voor de WynnBET merk. Shaq heeft een exclusieve deal getekend met WynnBET ook dienen als een strategisch adviseur.
Chad 'Ochocinco' Johnson, Tim Howard en Nick Mangold zijn nu allemaal deel uit van de WynnBET team. Het merk is blij om uitgebreid haar partnerschap met hem via de mobiel wedden sector common lady gaga poker face. De ambassadeurs zal zich richten op het bevorderen van online wedden op sport in meerdere staten met inbegrip van Colorado, Virginia, New Jersey, Tennessee, Michigan, Indiana, en Virginia het toevoegen van vrienden op zynga poker.