De Leiders zijn een populair team in te zetten liberty mobiele casino no deposit bonus. In één van de grote games van de week, de Kansas City Chiefs (11-1) een bezoek aan de verrassende Miami Dolphins (8-4).

Toen het seizoen begon op Sept. Zelfs in het midden van oktober, na Dallas verloren quarterback Dak Prescott om een seizoen-einde letsel, de Cowboys en de Eagles bleven de favorieten en de Reuzen had gestegen tot maar liefst +4,000. Met vier wedstrijden te gaan in de europa 2020-NFL-seizoen, alle vier de teams zijn hieronder te zien .500. Bovendien, de twee teams die bleek te zijn de minste kans om te winnen van de divisie bij de start van het seizoen zijn de favorieten het invoeren van het stuk uitvoeren pot limit texas holdem regels.

8, de Dallas Cowboys waren -127 te winnen van de divisie, gevolgd door de Philadelphia Eagles op +146, New York Giants op +1,150 en de Washington Voetbal Team op +1,650 texas holdem pot split regels. Dat omvat Philadelphia, die benched budgetoverschrijdende quarterback Carson Wentz in het voordeel van de rookie Jalen Pijn doet voor de wedstrijd tegen het bezoek aan New Orleans Saints (10-2) texas holdem pot odds calculator. Een ploeg, die wordt begunstigd is Seattle, met de Seahawks wordt 15.5-punt favorieten over de winless New York Jets – veruit de grootste verspreiding van deze week houten mahonie poker-chip-case.