888 Holdings heeft verklaard een belang heeft in aankoop van William Hill is het Europese bedrijfsleven, na de aankondiging van het in de goede positie om overnames", volgens de rapporten black tie casino san antonio.
Eerder op de dag op 30 September, Caesars Entertainment heeft aangekondigd dat het een overeenkomst bereikt heeft voor het verwerven van William Hill, in een deal ter waarde van € 2.9 miljard ($3.72 bn), die zal zien betalen, 272p voor elk aandeel tx. De AMERIKAANSE operator is van plan om zich te concentreren op de US sports betting markt en is op zoek naar kopers voor alle William Hill ' s niet-AMERIKAANSE activiteiten, met inbegrip van de Europese en BRITSE bedrijven cowboys poker room telefoonnummer. Als een resultaat, de CEO van 888 Itai Pazner, voorgesteld als een gelegenheid zich voordeed, de exploitant zou het niet uit te sluiten uitbreiding van zijn bedrijf cowin geen slots beschikbaar kerala.
Volgens de Financial Times, Pazner, zei: "We zijn gaan kijken naar een eventuele actiefpost die relevant kunnen zijn voor ons, en in die lijst, als die mogelijkheid (om te kopen William Hill activa) op onze weg komt, die relevant zouden kunnen zijn voor ons."Pazner, sprak na de operator zag haar omzet stijgen met 37% jaar-op-jaar voor H1 2020, tot $379.1 m cowin geen slots beschikbaar in bangalore. De winst steeg ook, met winst voor belastingen stijgt met 130% tot $50.9 m, terwijl de aangepaste winst voor belastingen steeg tot $50.4 m, omhoog van $27.1 m in 2019. teckel black en tan jack russell mix.