Party Digital Entertainment in februari 2016 en bleek dat de aankoop had geholpen bij het opnemen van pro forma jaarlijkse netto-gaming inkomsten van $966.82 miljoen, een stijging van 9% jaar-op-jaar, terwijl de winst voor rente, belasting en afschrijvingen gestegen van 26% naar $222.29 miljoen world poker tour gba rom. Londen-beursgenoteerde GVC Holdings uitgelegd dat dit alles gaf een aangepast jaarlijkse winst voor belasting van $101.36 miljoen, aanzienlijk omhoog in vergelijking met het vorige jaar $50.14 miljoen, terwijl de netto schuld stond nu op $142.09 miljoen.

De organische groei die kans is net zo spannend en we zijn er van overtuigd dat het leveren van verdere groei in 2017." In gerelateerd nieuws, GVC Holdings heeft bovendien aangekondigd dat heeft het verder diversifiëren van haar raad van bestuur die volgt op de benoeming van Zal Whitehorn als de Senior Independent Director meilleur wo poker en ligne. De Isle of Man-kantoor voltooide de overname van rivaal Bwin. Multinationale sportsbetting en gaming bedrijf GVC Holdings heeft haar financiële resultaten voor 2016 laten zien dat pro forma sport inzetten steeg met 4% jaar-op-jaar tot $4.92 miljard uit van een marge die was verbeterd met 1,1% te raken met 9,6%.

"Ik ben erg enthousiast over de deelname en bijdrage aan het team dat heeft GVC Holdings zo succesvol," lees een verklaring van Whitehorn. "Ik ben verheugd dat is overeengekomen bij het bestuur en we kijken ernaar uit om samen met hem", las een verklaring van Lee Feldman, Voorzitter van GVC Holdings.

"Onze strategie van het nastreven van internationale diversificatie en schaal door gebruik te maken van onze merkgebonden technologie is meer actueel dan ooit in onze geschiedenis meilleur toepas de poker en ligne. Dit alles betekent spannende kansen en uitdagingen voor de toekomst." meglio pokerstars o 888 poker. Partij [Digital Entertainment] in februari 2016 was onze meest ambitieuze transactie-to-date en door het harde werk van onze mensen hebben we wederom bewezen met onze mogelijkheid tot het maken van belangrijke waarde voor de aandeelhouder via geselecteerde acquisities," lees een verklaring van Kenneth Alexander, Chief Executive Officer voor GVC Holdings. De Vice-Voorzitter en Senior Independent Director voor Stagecoach Group en een onafhankelijk niet-uitvoerend bestuurder voor Purplebricks Groep, de 56-jarige was eerder lid van de GlobalScot business mentorschap netwerk en diende als niet-uitvoerend voorzitter voor de Komende Vijftien Communicatie Groep, Menigte Reactieve Beperkt en de Snelheid communicatiebureau Beperkt.