In het weekend, het werd gemeld door de Xinhua news dat 94 personen werden gearresteerd door de politie in China osrs wiki best in slot. Die gearresteerd werden verondersteld betrokken te zijn bij een grensoverschrijdende gokken ring ter waarde van $72 miljard. De activiteiten van het gokken ring verplaatst naar verluidt in Zuidoost-Aziƫ met meer dan 400 gokkers zijn overgebracht naar Myanmar en Laos om te gokken dat is de waarde j in de poker. Leden van de bende werden gearresteerd in de provincie Shanxi door de politie van Jincheng stad nadat was ontdekt dat er meer dan 500 miljard yuan was ingezet in het proces dat veut dire om au poker.

Dit is gelijk aan iets meer dan $72 miljard in AMERIKAANSE dollars. Het gokken ring was naar verluidt ontdekte drie jaar geleden, in 2013, na een individu werd vermoord door onbetaalde gokken schuld dat vaut l ' as au blackjack. De overval vond plaats en arrestaties werden gemaakt, acht personen die worden vastgehouden door het gokken ring wegens onbetaalde schulden werden gered door de politie. Het is niet ongewoon voor de burgers van China naar het buitenland te reizen om te gokken als de activiteit is verboden in China reddit wow classic debuff slots.
Dit jaar alleen al, de Chinese Regering heeft verscheidene arrestaties als individuen zijn gevonden lokken burgers van China om te gokken in andere delen van de wereld. De meest beruchte zaak komt van slechts een paar weken geleden, toen werknemers van Crown Resorts werden aangehouden voor het gokken overtredingen in het land..