WSOP zou verder geen commentaar dan dat, terwijl het onderzoek voortgezet, zei hij poker chip denominaties $20 buy. Wij nemen de integriteit heel serieus, zoals blijkt uit ons leven bant, en wil genieten van niets meer dan het vangen van een cheater in ons midden."WSOP uitvoerend directeur Ty Stewart wegen ook in op het probleem op Twitter, met als commentaar dat ambtenaren "mooi op de top van deze situatie met elke maatregel die we hebben in onze trukendoos," en het geven van een zekerheid dat "als we het bewijs van een cheat in actie, we gaan erg snel."De uiteindelijke winnaar van het evenement, Keith Lehr was er ook van overtuigd dat er iets niet goed zat in de weg Coca gespeeld, zeggende dat de Moldavische is de kaart hanteren en beslissingen werden verdacht, hoewel niet duidelijk oneerlijke of illegale poker chip distributie voor texas holdem. Hij heeft altijd al een voorstander van billijkheid en reden en is bekend als het duitse bier, een goede Whisky, en [email protected]
WSOP woordvoerder van Seth Palansky bevestigd dat de klachten werden onderzocht, maar niets verdachts had gevonden, hetzij in verband met de kaarten in gebruik of gedrag, waargenomen met behulp van de surveillance technieken ingezet poker chip denominaties door kleur. Hij verwees naar andere merkwaardige manier van doen in de Coca ' s spelen die verhoogd zijn vermoedens dat was niet boven de boord. Drinan vermoedens werden ook geuit door andere professionals, die de Moldavische had versloeg, en de zaak is gemeld aan het toernooi ambtenaren, die besloten te kijken naar de beschuldigingen.

De Meister heeft bijgewoond bijna 100 conferenties in de afgelopen 20 jaar en heeft een spreker of een paneel moderator voor ten minste 60 evenementen slot machine tieng viet la gi. Hij versloeg Matt Marafioti, Pratyush Buddiga, Aaron Mermelstein, Connor Drinan en Byron Kaverman, van wie geuite vermoedens van vreemdgaan, maar kon niet zeggen hoe deze was uitgevoerd.

Toernooidirecteur Jack Effel gaf een gelijkaardige geruststelling in een Twitter-post, zeggende:"We zijn ons ervan bewust, monitoring zeer nauw samen met alle middelen die ons ter beschikking stelt, inclusief bewaking, beveiliging en forensisch onderzoek van de kaarten.