Twee-derde van de Amerikanen vinden het gokken te worden moreel aanvaardbaar gedrag, volgens een nieuwe poll van Gallup poker chip denominaties door kleur.
Eerder dit jaar, een soortgelijke enquête door Christian polling groep LifeWay Research blijkt dat 64% van de Amerikanen vinden het moreel aanvaardbaar is om te wedden op sportevenementen, terwijl slechts 31% vond deze activiteit moreel verkeerd is slot machine tieng viet la gi. Het moreel verkeerd percentage werd eveneens onveranderd ten opzichte van 2015, wat ook betekende een dieptepunt voor dit antwoord slot machine tips en strategieën. Gallup is het stellen van deze vraag sinds 2003, en het goede aantal is in de lage tot mid-jaren ' 60 voor de meeste van dat stuk, met uitzondering van een dip naar beneden naar 58% in 2009 slot machine tips en geheimen.

Ongeveer 74% van de Democraten dachten dat het gokken was oke, vergeleken met slechts 63% van de Republikeinen en 66% van de zelfstandigen hoe verkoopt u uw casino chips. De 67% positief beeld van het gokken is onveranderd ten opzichte van een vergelijkbare poll van Gallup van vorig jaar, waarin werd een nieuwe high voor het gokken, het gunstige waardering hoe te verkopen poker chips.