De franse gaming regulator van de Autorité Nationale des Jeux (ANJ) heeft gezegd: 31% van de franse voetbal fans konden inzetten tijdens Euro in 2020 aplikasi judi poker di iphone.

De toezichthouder uit het verleden geanalyseerd en de presentatie van de gegevens voor het samenstellen van een enquête die benadrukt hoe populair de sport weddenschappen kunnen worden tijdens dit zomerse toernooi. De ANJ zegt een groeiende steun voor sport weddenschappen bevestigd werd in het eerste kwartaal van 2021, want er was een 79% toename in ringen en 29% meer sport gokkers. Tijdens deze periode, waren er 2,5 miljoen actieve sport weddenschappen accounts, met de wedders vooral mannen onder de leeftijd van 35. Het gemiddelde bedrag van de maandelijkse lasten was €45 ($53) met voetbal de meest populaire sport.
In de voorbereiding van de Euro, het lichaam vroeg Harris Interactive voor het uitvoeren van een enquête vroegen de fransen wat ze van plan zijn om te doen tijdens de campagne wat is het toernooi stijl poker. De laatste Euro-toernooi in 2016 opgeleverd €141m in ringen online, dus met de groei in de sport weddenschappen, is de verwachting deze zomer toernooi zal produceren een nog hoger aantal. De bevindingen laten zien dat ongeveer 48% van de fransen van plan bent te volgen van de Euro, met 49% van deze planning te wedden "in der minne met hun geliefden" en 31% in te zetten meer serieus wat is tijd-slot in het tagalog. De mannen in de leeftijdsgroep 25-49 waren degenen die van plan zijn op de inzet het meest; 63% van plan te gebruiken sportweddenschappen sites, terwijl 56% zal inzetten op een punt van verkoop wat is de top 3 in blackjack.
Echter, de ANJ dringt exploitanten moeten behouden van een "gematigd en beheerst kansspelen," en die spelers moeten grenzen stellen en niet overschatten hun expertise..