Gisteren bookmakers rond de wereld verheugde zich bij de definitieve ondergang van Paul de Octopus dr jekyll en mr hyde slots. Vandaag de conspiracy theoretici hebben al begonnen te speculeren over wanneer de acht-legged een daadwerkelijk is overleden dr kiriko jonge black jack.

Was hij nu zonnen zelf aan de Costa del Sol zonder een zorg in de wereld?Is hij gegaan naar de plaats waar Tupac en Biggie zijn ook uit te hangen, en is nu het opnemen van een hit?Zal hij het gezicht van de nieuwe Octopus Poker merk?En we zijn niet zeker, maar een Chinese vrouw aan de top van de samenzweringen met de bewering dat de mens niet sterven gisteren. Jiang Xiao, die het maken van een film over de heldendaden van ' s werelds meest beroemde dode octopus, is 60-70% zeker van dat Paul is overleden in juli en werd vervangen door zijn verzorgers dr lovemore gratis online gokkasten.
Jiang, zei: "We zijn in contact blijven met de duitse aquarium sinds het begin van de productie, maar het leek mij dat ze bang waren. De film gaat over de onthulling van het verhaal achter de octopus wonder, dus ze voelde zich zenuwachtig. "Voor de film, we hadden heel veel onderzoek en ik ben 60% tot 70% zeker van zijn dat Paulus is overleden op 9 juli [twee dagen voor de wk-finale] en de Duitsers zijn met betrekking tot zijn dood en bedriegt ons voor een lange tijd." De Duitsers zijn begrijpelijkerwijs verbijsterd naar de vrouw beweert, maar dit zou een manier kunnen zijn om uit te gaan in stijl voor Paul.
Het voorspellen van zijn dood, echter, zou heel de tribute aan zichzelf slot machine snel hit slots gratis munten. Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre.