Beide operators hebben ook aspirant-wedden op sport deals met New York casino ' s een amerikaanse variant van poker cruciverba.

Vorige maand, een state Rechter van het Hooggerechtshof oordeelde dat New York de wetgever had overschreden hun gezag bij de goedkeuring van de wetgeving in 2016 die gedefinieerd DFS als een spel van vaardigheid in plaats van te proberen tot wijziging van de grondwet staat om toe te voegen DFS naar de andere wettelijk aanvaardbare vormen van gokken. Op maandag, de Buffalo News meldde dat de New York Gaming Commissie had verwijderd een vermelding van DFS van de website.
De ironie is groot, gezien het feit dat DraftKings en FanDuel zijn nu effectief malafide exploitanten in New York, terwijl ze tegelijkertijd werken bloeiende juridische single-geld wedden op sport bedrijven net over de grens in New Jersey een variant van poker cruciverba. De oktober uitspraak van de rechter gaf de staat tot 2 December om beroep aan te tekenen, en staat de ambtenaren tot dusver zijn moeder de vraag of ze van plan om het bestand van een dergelijk beroep een scala poker cruciverba. Dus DFS-operatoren — zelfs degenen die hebben New York een grote boog in het verleden zijn op dit moment niet onderworpen aan alle regels van de staat en kunnen niet worden opgezadeld met een strafrechtelijke sancties voor het aanbieden van DFS naar New York bewoners kk chinese poker android-1. Woordvoerder Brad Maione vertelde de krant dat de Commissie "niet langer een rol in het reguleren van DFS kk chinese poker 2 mod apk.