Online bingo eigenaar van het merk, NewCo Entertainment – die in het bezit namen zoals Moon Bingo, Gossip Bingo, Polo Bingo, Spectra Bingo, Heerlijke Bingo en de nieuwe Robin Hood Bingo – heeft aangekondigd de lancering van de Verenigde Bingo affiliate platform. In een persbericht, NewCo, zei haar nieuwe vlaggenschip: de affiliate-systeem, met al zijn bingo merken onder één paraplu, zal draaien op de Winst-en Access-software pakket en "beoogt een verhoging van de ervaring van de klant en het maximaliseren van de maandelijkse commissies", terwijl "het maken van het proces veel eenvoudiger en transparanter." CEO van Netboost Media (het bedrijf bevorderen van NewCo merken), de Heer Adi Frum, zei: "We zijn verheugd om het bevorderen van NewCo merken via de Inkomsten, die stelt ons in staat aan te bieden een state-of-the-art affiliate programma zowel voor nieuwe en actieve affiliates poker hall of fame genomineerden. De combinatie van al NewCo toonaangevende bingo sites onder één programma zal helpen filialen aan het verbeteren van conversies en op zijn beurt, hun bottom line" poker hall of fame phil kruiswoordraadsel. In combinatie met de lancering van de Verenigde Bingo is het aanbieden van een 60% aandeel in de inkomsten, gecombineerd met een maandelijkse verloting van prijzen, variërend van iPads en Tv ' s red hot poker planten nz. "De verenigde Bingo zal samen met hun partners aan het ontwikkelen van een geïndividualiseerde commissie structuur, aangepast aan elke affiliate behoeften van deze competitieve structuur zal in de range van 20%-60% rev share" de verklaring gesloten red hot poker planten melbourne.
In andere online bingo nieuws, City Bingo zal, als onderdeel van het thema van een bezoek aan een andere locatie per maand, vieren januari locatie door het weggeven van een vakantie voor twee personen naar Las Vegas door het spelen van haar nieuwe Viva Las Vegas spel. Een persbericht van het bedrijf stelt dat spelers die willen om deel te nemen aan het spel en schep de vakantie nodig hebt om klaar te zijn voor de site van de big 75 bal bingo spel op 31 januari om 9 uur red hot poker planten bij mij in de buurt.
Om te spelen in de Viva Las Vegas spel, behoeften van de bezoekers om te spelen bingo en instant games op de site deze maand tot en met 28 januari om punten te verzamelen om te zetten naar gratis kaarten. De winnaar en zijn / haar gast verdienen vluchten naar las Vegas, 3 nachten in het Caesars Palace hotel en € 300 zakgeld hoe om te winnen slot machines in atlantic city. Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre.