Andere tracks zijn; Online Marketing & Acquisitie, Trends, Regelgeving & Finance, Professional iGaming Management Onderwijs en de Financiële Wedden.

Over iGaming Business iGaming Business betrokken is geweest bij de iGaming sector voor meer dan 8 jaar. Weddenschappen betrekking op de volgende trending topics: · Mobile: de stijgende markt, de strategische implicaties en de speler demografie jamie fraser en black jack randall.
· Euro 2012 en de Olympische spelen: de meest populaire Olympische sport, het risico van illegale weddenschappen activiteiten en het vastleggen van het belang van een wereldwijd publiek jamie doodt black jack randall. · In-Play Weddenschappen: nieuwe technologieën, de meest winstgevende verticals en logistieke problemen. · Risico Management & Kansen-Compilatie: de rol van technologie, betting exchanges en de markten te vrezen jamie fraser black jack randall. en de tweede helft gewijd aan de affiliate branche. "De online gokken industrie is één van de belangrijkste en grootste sectoren in de iGaming, zodat het toevoegen van de Wedden Trends & Strategie track zorgt ervoor dat de iGaming Super Show is zo volledig mogelijk te zijn voor de online gambling industrie"", Verklaarde Warwick Bartlett, CEO van de GBGC & Conference Stoel voor de track "De conferentie inhoud weerspiegelt de meest actuele kwesties die de wedden en richt zich sterk op de opgaande trends in deze sector." Deze toevoeging zal een stijging van het aantal tracks op de iGaming Super Show, waarmee het totaal op vijf conferentie stromen speel gokkasten gratis casino sterren.