We hebben een buitengewoon innovatieve medewerkers en het is een kick om te zien herkend door andere experts uit de industrie wanneer zijn waitrose pasen levering slots beschikbaar. Op de top van de geweldige wint voor onze product portfolio, de industrie wordt erkend ons schijnt global talent wanneer zijn waitrose nieuwe jaar slots beschikbaar. Prijzen indicatie van de 'enorme impuls': Barry Cottle, President en Chief Executive Officer voor het merk te verklaren dat deze recente successen tonen onze enorme impuls in de gaming entertainment industrie', terwijl het versterken van zijn firma ' s verplichting tot het verstrekken van zijn klanten met 'toonaangevende full-service sportsbook oplossingen.' Cottle de verklaring te lezen...
Erkenning: SG Corporation verklaard dat haar OpenBet innovatie bovendien ontvangen de Beste Interactieve product met de prijs van de co-locatie GGB Gaming & Technology Awards, terwijl de Vice-Voorzitter, Dick Haddrill, tegelijkertijd werd ingewijd in de American Gaming Association Gaming Hall of Fame. De innovator heeft verklaard dat deze awards werden aangevuld door Gavin Isaacs, Vice-Voorzitter voor de Scientific Games Corporation, wordt gepresenteerd met de 2018 Jens Halle Memorial Award van de Vereniging van Gaming Fabrikanten van Apparatuur terwijl de Senior Game Producent, Jamie Ridder, ontvangen de Opkomende Leiders van Gaming 2018/19 Klasse van 40 Jonger dan 40 prijs wanneer zijn waitrose release van hun levering slots.
Italiaanse waardering: tot slot, de Nevada innovator bleek dat 4 oktober zag de SG Digitale onderneming bevestigen verder zijn internationale positie op grond van het zijn geschonken met de Mobiele Leverancier van het Jaar eerbetoon aan de EGR-Italiƫ Awards 2018 blackjack 6 deck house edge. We zijn bijzonder trots op onze OpenBet awards voor zowel de beste digitale en interactieve product van het jaar blackjack 6 to 5 payout chart.