Tech SpA, een italiaanse commerciële loterij exploitant en leverancier van gaming technologie, kondigde op woensdag is er een programma voor inkoop van eigen aandelen voor maximaal 9,5 procent van het kapitaal van de vennootschap beste poker site voor filipijnen. Tech is het verwerven van de VS-based gaming leverancier IGT voor US$6,4 miljard, bestaande uit US$4,7 miljard in contanten en aandelen, en de aanname van US$1,7 miljard in de netto schuld.

De transactie wordt naar verwachting afgerond in de eerste helft van 2015. Tech kondigde ook aan dat haar raad van bestuur heeft formeel ingestemd met de grensoverschrijdende fusie van de onderneming in het verenigd koninkrijk, gebaseerd Georgië Worldwide Plc beste poker site voor rake.
De fusie is een onderdeel van de overname deal van IGT, die ook zal worden samengevoegd in Georgië Wereldwijd.pon afronding van deze transacties, Georgia Wereldwijd uitgegroeid tot de bovenliggende holding voor de gecombineerde activiteiten van GTech en IGT, met zetel in Londen. De groep zal hebben kantoor in Las Vegas en de Voorzienigheid, in de Verenigde Staart, en Rome, Italië. Het zal worden opgenomen in de New York Stock Exchange.volgende de voltooiing van de fusie, de huidige aandeelhouders van IGT en GTech zal ongeveer 20 procent en 80 procent van Georgië Wereldwijd, respectievelijk beste poker site voor eigen toernooien. De italiaanse familie-eigendom is van de privé-groep, De Agostini SpA, die controleert nu 59 procent van GTech, een 47-procent van de aandelen in de nieuwe onderneming. elk casino scope locaties.