Er is een ander laboratorium dat is net begonnen met het uitvoeren van experimenten in Vegas, en eerlijk gezegd, wij vinden dit een veel nuttiger spreken selectie van de sleuf is niet beschikbaar british council.

Chief onder de nieuwe locatie van de functies is de 1.290-square-foot LED-scherm, die in staat is met een gigantische afbeelding of 33 verschillende sportevenementen en 12 losse paarden tegelijk spreken selectie van de sleuf is niet beschikbaar. Dit is de eerste van Cantor ' s six Vegas bookmakers te voorzien van een poker optie, maar Amaitis vertelde de Las Vegas Review-Journal dat zal waarschijnlijk niet de laatste. Amaitis zei dat er "een directe correlatie is tussen de mensen die poker spelen en mensen die sporten" en beschreef de Palmen' poker activiteiten als een "laboratorium" voor Cantor onderzoek. Hangover Heaven is een full-size vensterloze bus die rollen door de Zonde de straten, het toedienen van steun aan met rode ogen, gezwollen-livered carousers die gemengde te veel graan en druiven van de nacht ervoor wat verslaan met een full house in poker. De Las Vegas Sun Palmen president Joe Magliarditi een weddenschap met Cantor CEO Lee Amaitis dat de gemeenschappelijke niet zou worden geopend in de tijd voor de Derby, een inzet Magliarditi verdubbeld naar beneden op deze afgelopen week.

De Cantor Gaming aangedreven gezamenlijke duurde het 10 weken voor het opknappen van een deel van een $100m sparren-up aan de gang op de Handpalmen wat beat drie van een soort in poker. Er zijn ook een marmeren vloer, met de hand gestikte lederen muren en tal van comfortabele lederen stoelen (alle in dat heerlijk schaduw van Cantor/bordeel rood) in die park een kont tijdens het kijken naar dit scherm wat beats 2 van een soort in poker.