Scientific Games dochteronderneming MDI Entertainment heeft vandaag aangekondigd is het aangaan van een licentieovereenkomst met Live Nation Worldwide, een dochteronderneming van Live Nation Entertainment styx concert in het parx casino.
Onze Performer kast en MultiLine-serie van games zijn een echte hit in Duitsland sub schurk beste in slot gear. Het Burlington Hotel in Dublin speelt gastheer voor de tweede live-satelliet op zaterdag 10 Maart 2012.

Het beschrijven van de nieuwe onderneming "op veler verzoek", Amatic aangekondigd op de IMA-dat exploitanten kunnen nu herkomst van haar producten rechtstreeks van Amatic wat is een pak in poker. Hij zei: "Deze licentie biedt loterijen een unieke kans om het aantrekken van muziek fans, instant games, met inbegrip van de jongere demografie dat loterijen vaak moeilijk te bereiken. Ze worden gebruikt om een instant games en gerelateerde marketing en promoties, een persbericht vermeld wat is een soft 17 blackjack. en Canada. Gaming technologie ontwerper, fabrikant en distributeur, Amatic Industrie, heeft aangekondigd dat het nu biedt directe AWP verkoop op de duitse markt.