Burnett vertelde de Las Vegas Review-Journal dat DraftKings "zijn met ons samen te werken" om het probleem te verhelpen, maar als de situatie niet snel opgelost, Burnett zou "vraagt de attorney general' s office te vervolgen." GEORGIA LOTTERY EISEN van de ANTWOORDEN Uit het oosten, de Georgia Lottery Corp is er geen tevredenheid van beide DraftKings of FanDuel hoe om gratis geld te krijgen op de wizard of oz slots. Een DraftKings woordvoerder zei tegen de New York Times dat omdat het bedrijf toegestaan, laat swaps, zij had besloten om spelers die zou al in die week NFL games voorafgaand aan de C&D-brief "om verder te gaan met hun volledige ervaring met het product tot games dicht en worden uitbetaald op maandag nacht." Op maandag, Nevada Gaming Control Board voorzitter A hoe om gratis geld te krijgen op zynga poker iphone. Nog Juridische rapportage Sport gevonden die Nevada spelers kunnen nog steeds toegang tot DraftKings in het weekend odds van een nummer bij roulette. Op maandag, Amaya in een verklaring zeggen StarsDraft zou beperken van de real-geld DFS-wedstrijden naar ONS klanten gelegen in New Jersey, Massachusetts, Kansas en Maryland, de vier staten Amaya zegt nog "gunstige bestaande dagelijkse fantasy sports begeleiding." De verhuizing volgt StarsDraft de recente uitgangen van zowel Florida en Nevada, die werden gevraagd door een federale grand jury onderzoek en staat toezichthouders verklaren dat DFS-exploitanten nodig gokken licenties, respectievelijk odds van een poker hand. Het staat de lancering van haar online Diggi Games eerder dit jaar, met een scala van interactieve instant win games uit de wil van Gtech en Besmettelijke Gaming.
30, hoewel het niet uit te breken wat deel van haar winst kwam uit haar online activiteiten. Kim zei dat hij niet had ontvangen, een respons van beide DraftKings of FanDuel door de Oct. 16 uiterste datum die in de brief. Georgië is één van de weinige staatsloterijen momenteel zaken doet op het internet, dus de staat is de motivatie is veel meer dan een juridische nieuwsgierigheid.
Afgelopen donderdag, gaming toezichthouders uitgegeven een staakt - & desist brief aan alle DFS-exploitanten, en de meeste websites – waaronder FanDuel en StarsDraft – snel voldaan.