Las Vegas historicus Brian "Paco" Alvarez, die diende als interim-conservator van het Neon Museum en de leiding collecties in het Liberace Museum, ontslagen uit een Twitter-bericht woensdag ochtend chiding hotel ambtenaren voor het vernielen van het beeld: "Zo een origineel kunstwerk van de bekende designer #PhilippeStarck werd vernietigd met geen gedachte van schenken aan de @NeonMuseum @UNLVMuseum of toekomstige #las-vegas Art Museum?Tisk Tisk @SLSLasVegas." SLS/Sahara Las Vegas reps zei de 32-meter hoge standbeeld van de structuur uitgesloten zijn geen plannen om deze te verplaatsen, zelfs in stukken, voor verdere display ap vervoer llr slot wijziging.
"De Sahara merk iets betekende een tijdje terug," zei Michael Green, UNLV associate professor van de geschiedenis apa arti bahasa indonesianya roulette. De SLS Las Vegas is terug te keren naar het hotel-casino ' s wortels apa arti bahasa indonesia nya slot.

De 1,720-kamer woning op de hoek van de Las Vegas Boulevard en Sahara Avenue is het ondergaan van een grote rebranding inspanning die de naam veranderen naar de Sahara Las Vegas en $150 miljoen euro in de renovatie. — Las Vegas Paco (@LasVegasPaco) 28 augustus 2019 "Gezien de manier waarop het beeld werd gebouwd, was het onmogelijk om te redden van de stuk voor latere weergave van het Neon Museum of elders, een PR-bedrijf rep zei in een sms-bericht kunt u winnen bij blackjack. "(Het kunnen) betekenen weer iets." De geschiedenis van het pand Het te laat is voor een "Save Sam" - campagne kunt u winnen bij ultimate texas holdem. Het resort heeft plannen om een transformatie van de voorkant porte cochere vereisen het standbeeld verwijderd." kunt u winnen in blackjack.

Maar de vernietiging en verwijdering van de Philippe Starck ontworpen standbeeld bij SLS/Sahara Las Vegas op dinsdag nacht, heeft geleid tot een debat over de reden waarom de ronde figuur was niet bepaald een uitstel van executie. Volgens deskundigen, is deze transformatie kan een grote zegen voor het eigendom.