Hopelijk Prins zei dat ze in staat zijn om de taak te starten interview aan het einde van deze week ou acheter une planche a roulette. Paddy Power is genoteerd op de baan in zijn online Carrière in Maart, maar is onlangs begonnen met het plaatsen van advertenties in de ingedeelde secties van twee populaire Britse kranten te trommelen belang lijst van roulette spin resultaten.

Maar met spelers tonen veel interesse in Trump, Lee zei dat ze willen dat de aanvrager om te komen met een creatieve inzet lijst van random roulette getallen. Er is ook een Troef speciale vraagt spelers om te wedden op de vraag of Amerikaanse staat zullen proberen te trekken. "Als de vraag blijft, zal ook de rol," Price zei lijst van de rangschikking van pokerhanden. CNN meldde dat Paddy Power is op zoek naar een hoofd van de Troef inzetten voor het verwerken van de opkomst van de weddenschappen in verband met de U.
President. "Met meer dan 100 speciale weddenschappen online, de geslaagde kandidaat zal bewaken en beheren van de bestaande Trump markten, terwijl het bedenken van nieuwe specials te lanceren." De gekozen kandidaat wordt "ook behoefte aan een muur te bouwen rond de hub om ervoor te zorgen vreemde weddenschappen niet in." De baan is een full-time — drie maanden voor nu, met een mogelijke verlenging. Lee Prijs, een woordvoerder van Paddy Power, wees erop dat de rente in de Trump-gerelateerde inzetten is ongeveer 50 keer wat het was toen Barack Obama zijn intrek in het Witte Huis italiaans restaurant coconut creek casino.