Scientific Games melding van een 10% jaar-op-jaar steeg de omzet voor het tweede kwartaal van 2018, om $844.7 mEchter, gokken en loterij-opbrengst zag een $10m negatieve impact na Scientific Games implementeren van een "nieuwe opname van opbrengsten de boekhouding."Met de $10m impact, gaming was de omzet $470m, een stijging van $13,5 meter, en de loterij-opbrengst was $207m, een stijging van 2% casino di caccia land huis. Het bedrijf ook rapporteerden een netto verlies van $5,8 miljoen, een aanzienlijke daling van $39.1 m vorig jaar. De geconsolideerde EBITDA zag met 8% gestegen naar $340.4 m. De digitale omzet zagen ook een toename,tot $67.2 m met $50.6 m vanuit de nieuw verworven NYX platform hoe speel je texas holdem poker.

Barry Cottle, CEO en Voorzitter van de Scientific Games zei: "ik ben erg blij met onze prestaties in dit kwartaal en in het bijzonder trots op dat alle vier de bedrijven een voortdurende groei van het kwartaal en zijn het versnellen van onze financiƫle impuls hoe om te speel trap in poker. Michael Quartieri, CFO van Scientific Games toegevoegd: "Dit kwartaal markeert onze elfde opeenvolgende kwartaal van het jaar-op-jaar groei in omzet en AEBITDA.
We hebben duidelijke impuls voor al onze wereldwijde bedrijven hoe te spelen de finale tafel van een toernooi. De verbetering van onze operationele resultaten, samen met een lagere rente kosten, geeft ons een duidelijk pad van het verhogen van de kasstromen, schuldafbouw, en de versterking van onze balans." roulette rood of zwart uitbetaling.