In de afgelopen vier jaar Kristy Arnett is een van de meest prominente figuren in de PokerNews team table mountain casino buffet uur. Lee Davy gaat zitten om te praten met Kristy Arnett over haar beslissing om haar rol op PokerNews op een carrière als professioneel poker speler regels voor de nacht honkbal poker. "Nu geloof ik het afspelen van full-time geeft mij de gelegenheid om te jagen veel dromen, dus het is niet zoals ik ben van plan om gewoon mijn hoofd naar beneden en grind regels voor omaha hi lo poker.
Zodra de zomer voorbij was, ik was in een roes, want ik had zo hard gewerkt, en ik denk dus dat dit toen het idee ontstond in mijn hoofd regels voor de mexicaanse zweet poker. Ik wil spelen een aantal WSOP-evenementen, waaronder het Main Event, dus volgende maand ga ik proberen en mezelf in toernooi vorm." Wie is u te helpen met uw spel? "De eerste persoon in mijn team is mijn man, die is een van de meest consistente live cash game spelers in Vegas zynga poker mod apk ios.

Nu snap ik het. Dat is mijn team op het moment...en Fu Walvis zal altijd een deel van mijn team." Waarom nu? "Dat is een goede vraag zynga poker mod apk download.