Het evenement zal interessant zijn voor: • specialisten op het gebied van de blockchain en cryptocurrencies dat wenst te ontvangen van nieuwe en relevante informatie uit de eerste hand; • die streven naar het opbouwen van een carrière op het gebied van de blockchain en cryptocurrencies; • ondernemers die van plan zijn om te integreren decentrale technologieën in hun bedrijf.
Daarnaast kan men gebruik maken van Bitcoin om te betalen voor goederen en diensten hier en ruilen voor een fiat geld in een van de drie Bitcoin Geldautomaten bank casino follow-up van de aanvraag van een lening van. Aan het einde van juli, het stemmen via de eID-systeem op basis van de gedistribueerde grootboek zal plaatsvinden in Zug. Pionier in financiële technologieën Zwitserland is een land met de ontwikkelde bancaire systeem en grote interesse in fintech innovaties osrs f2p schild slot items. Het programma bevat een paneldiscussie en een pitch sessie voor de deelnemers van de demo-zone osrs hoe je maple blackjack.

In 2018 meer dan 20 evenementen zijn gepland, waaronder de recente conferenties in de Filippijnen, Australië, India, Thailand en evenementen in Frankrijk, Zwitserland en Malta. Verder zijn er blockchain platforms voor over-the-counter handel in effecten gelanceerd door de grote financiële organisaties in Zwitserland. Op 9 oktober 2018, Blockchain & Bitcoin Conferentie Zwitserland zal plaatsvinden voor de tweede keer in Genève, de Europese fintech hub osrs f2p varieerde het beste in slot. Als voor de zakelijke toepassing van de blockchain, 75% van de Zwitserse bedrijven van plan om de integratie van de technologie in de komende drie jaar (volgens het rapport van PwC). In 2018, Procivis opstarten is met succes getest en geïmplementeerd in de eID-oplossing en een aantal van e-Government diensten.