Voorzitter en CEO Sheldon Adelson.. Rond 9 uur ' s avonds, Twitter-gebruikers rapporteerden waarnemingen van Kim te nemen in de Gardens by the Bay, en speculeren dat hij de pop in het Marina Bay Sands hotel, dat eigendom is van Las Vegas Sands Corp. Dan Kim en bedrijf liep door weer en deze keer Hoop was klaar met zijn camera telefoon waarom heet het stud poker. Saunders (@debrajsaunders) juni 11, 2018 — Debra J waarom heet de noten in poker. Hij nam een video op en schreeuwde "vrede in de wereld" als Kim verdwenen uit het zicht waarom heet texas holdem.
Saunders (@debrajsaunders) juni 11, 2018 — Debra J. Londen Advocaat Philip Hoop zei hij met een drankje aan de bar op het dak op Spago in het Marina Bay Sands — met zijn unieke uitzicht op de skyline van Singapore — toen hij zag dat Kim lopen door.
Na Kim links, een Kim-imitator zijn weg naar de lift die klanten op het dak van het huis geen vaccinatie slots beschikbaar in mumbai. Regis Singapore, met zijn gebruikelijke lid van geschikt bodyguards.