Spreken voorafgaand aan de lancering, de Gaimerz.com Co-Oprichters zei: "Gaimerz is ontworpen om online gaming naar een geheel nieuw niveau van opwinding slot tuin no deposit bonus codes. Terwijl er wordt verder gewerkt aan de uitbreiding van de locaties die toegang hebben tot het platform, dat gebruikers van die regio ' s verklaard kunnen upload naar hun eigen individuele Gaimerz.com account via verschillende kanalen het geheugen van de groene infusie slot.
We hebben lessen geleerd van de eerdere incarnaties van de video game inzetten platformen waar de spelers waren niet afgestemd op hun niveau." Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre. De site geeft gebruikers 24/7 toegang tot gaming uitdagingen, zonder de beperkte tijden van vaste competities en toernooien georganiseerd.

Het platform biedt een service waarmee gamers om het combineren van de spanning van de weddenschap met het genot van het testen van hun video gaming vaardigheden tegen andere gamers van hetzelfde niveau van rond de wereld. Met de populariteit van eSports groeien, Gaimerz.com is perfect geplaatst om een leegte te vullen in de markt. Gratis te gebruiken Gaimerz.com heeft een serie van abonnee feedback loops en gegevens gebaseerde algoritmen om ervoor te zorgen dat alle gebruikers te voldoen aan de voorwaarden van elke uitdaging aangegaan op de site geheugen slot is ook gekend als.
Gaimerz.com is een peer-to-peer platform waardoor eSports-fans om deel te nemen in uitdagingen, waarbij de ' s werelds meest populaire video games en vinden gelijkgestemde tegenstanders te spelen voor de lol of voor de kans om echt geld te winnen Binnenkort live in belangrijke markten over de hele wereld, Gaimerz.com de eerste mainstream platform te bieden eSports liefhebbers van de vrijheid en flexibiliteit om deel te nemen aan video game inzetten als en wanneer ze willen. Abonnees in staat zal zijn om te concurreren in echt geld inzet op basis uitdagingen als maatschappelijk, waar ze een spoor van hun gaming succes door het profiel statistieken, website rankings en specifieke spel leaderboards. De Gaimerz.com platform bevat een volledige betaling van het ecosysteem catering in eerste instantie voor spelers uit Aziƫ, Europa en Australiƫ.
Zo zien we in veel andere sectoren, wij geloven er is een mogelijkheid om verbinding te maken gelijkgestemde klanten samen en in dit geval geven ze de kans om hun video gaming vaardigheden tegen anderen in een veilige en plezierige manier het geheugen van de mad paragon slot.