Karpeles beweerde later dat hij had gevonden wat 200.000 van de verloren Bitcoins in een "koude portemonnee" — een opslag apparaat, zoals een geheugenstick die niet is verbonden met andere computers. Een woordvoerder van de Tokyo Police zei frans-geboren Karpeles werd verdacht van het manipuleren van gegevens op de exchange-computer-systeem in 2013 naar het kunstmatig scheppen over de $1 miljoen. De Mt. De munt werd gebruikt in de recente $200 miljoen zijderoute buste, in de VS, de agentschappen van de wetshandhaving in beslag genomen Bitcoin fondsen naar verluidt gebruikt in illegale geneesmiddelen verkoop transacties poker club val d ' oise.

Het was niet meteen duidelijk of er zou meer kosten tegen Karpeles, die naar verluidt ontkende de beschuldigingen assassin ' s creed odyssey hoeveel bespaar slots. Gox voormalig chief Mark Karpeles vastgehouden op fraude, beschuldigingen van het voormalige hoofd van De inmiddels opgeheven Mt assassin ' s creed odyssey pijl slots. De Agence France Presse persbureau meldt dat de vermeende fraude leidde tot de ineenstorting van de beurs en schade aan de geloofwaardigheid van Bitcoin als een virtuele munteenheid.

Japanse berichten in de media beweerd dat de lokale politie waren ook het onderzoeken van Karpeles' mogelijke betrokkenheid in de periode 2014 verdwijnen van bijna $390 miljoen waarde van de virtuele munt, aan de huidige wisselkoersen. De virtuele munt nam af in 2011, het bereiken van maximumtemperaturen van rond de $1.100 voor een muntje in 2013, maar is inmiddels gedaald naar het heden ongeveer $280 een munt assassin ' s creed odyssey laatste pijl slot.