Hetzelfde lot niet passen bij Vayo (284,000) die was louter een 4k-chips voorsprong op de tweede geplaatste speler Behzad Teranie (280,000). Er zijn een aantal extra verhalen in dit jaar het toernooi met zowel Phil Ivey en Jonathan Duhamel waarin een aantal van hun beste spullen op dag één.
Mickey Petersen zette een veld van 299 spelers in de nieuwe EPT Kopenhagen kampioen lenovo thinkpad p50 memory slots. Event #1 had een gegarandeerde prijzenpot van $500.000 en werd gedomineerd door de chiips111 voor een groot deel van de dag lenovo thinkpad p51 memory slots. De Grand Series of Poker opengesteld zijn achtste seizoen met 2,419 spelers die een schot op het virtuele goud op bieden wanneer zal poker kamers open in pa. Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre. Gordon Vayo is het nemen van een slanke leiden naar de derde dag van de World Poker Tour (WPT) LA Poker Classic (LAPC) main event. De deense speler was bekend voor zijn "pure" spelen in volgens PokerStars Poker Blog zoals hij nam de eerste prijs van DKK 2,515,000 en alles wat daarbij komt kijken. Hun invloed is sindsdien verdwenen met alleen Ivey links als Duhamel werd geschopt tot de stoeprand in de laatste momenten van dag twee wanneer zal poker rooms heropenen.

Zittend in de derde was Greg Mueller (279,700) en ze zullen later vandaag terug naar streven voor de $1,370,240 de eerste prijs.